Over Body Sculpture:

 

Body Sculpture vindt zijn oorsprong in Yorkshire. In 1965 zag het eerste fitness apparaat van Body Sculpture het levenslicht. In de jaren die volgende groeide het aantal producten en gebruikers fenomenaal en groeide Body Sculpture uit tot een wereld merk.

Nu ruim vijftig jaar later is het hoofdkantoor verhuisd naar Taiwan en wordt Body Sculpture wereldwijd verkocht en met plezier gebruikt. Op alle continenten worden producten van Body Sculpture gebruikt. Onder deze producten vallen niet langer alleen maar fitness apparaten zoals home en crosstrainers maar ook fitness accessoires zoals halters, kettlebells, yoga accessoires, afslank en weerstandsbanden.

Body Sculpture producten zijn voor sportliefhebbers van alle leeftijden en zowel voor mannen als vrouwen. Wij bij Body Sculpture vinden dat een gezonde levensstijl voor iedereen bereikbaar en betaalbaar moet zijn. Onze onderzoeksafdeling werkt dat ook onvermoeibaar aan nieuwe producten om u de nieuwste en beste fitness artikelen aan te bieden voor de beste prijs.

Body Sculpture producten in eigen beheer ontworpen en geproduceerd en hierbij wordt altijd de hoogste vormen van kwaliteit, controle en ethiek in acht genomen.

Producten van Body Sculpture bieden u de genoegdoening en energie van een sportschoolervaring in eigen huis en helpt u altijd op uw best te zijn.