BC-2980 Desk top bike

- Maak tijdens het sporten gebruik van uw laptop of tablet


- Na het opvouwen is de DESK TOP BIKE slechts: 81 x 52 x 103 cm


- Acht weerstandsniveaus is de DESK TOP BIKE geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde sporter


- Houd uw hartslag en voortgang bij via de sportcomputer

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 249,95

Levering binnen twee werkdagen Read more...

Mocht u vragen over dit product hebben, neem dan contact met ons op!

Niet tevreden? Binnen 14 dagen kunt u het artikel retour sturen

24 maanden garantie!

Product Omschrijving

Details

BC-2980 Desk Top Bike

Deze hometrainer is ideaal voor thuis of op kantoor, dankzij de innovatieve multifunctionele console, kunt u tijdens het sporten gebruik maken van uw laptop of tablet. Dit betekent dat u tijdens het werken uw conditie kunt verbeteren, vet verlies kunt stimuleren en uw cardiovasculaire gezondheid verbeteren. Maar ook thuis kunt u tijdens het sporten genieten van video's, social media en de laatste games. Door deze handige opzet komt u nooit meer tijd tekort om te sporten. De DESK TOP BIKE is daarnaast ook nog heel gemakkelijk op te bergen door het opvouwbare ontwerp. Na het opvouwen is de DESK TOP BIKE slechts: 81 x 52 x 103 cm. Dit betekent dat deze hometrainer makkelijk in de kast past zowel thuis als op kantoor. Ook is de DESK TOP BIKE te verstellen in hoogte en afstand tot de console zodat u altijd de juiste houding kunt aannemen. Dankzij de acht weerstandsniveaus is de DESK TOP BIKE geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Daarnaast kunt u via de sportcomputer uw voortgang bijhouden en is zelfs uw hartslag te volgen voor een optimale training.

Product Code: BC-2980WS-H

Type: Home Trainer

Materiaal:

EAN Code:  0715280717455

Afmeting: 81 x 52 x 103 cm

Gewicht: 16KG

Artikel code:301253

Reviews

Klantbeoordelingen (1)

Niet langer sedentairRecensie door Gertrude van Voorden
Aangezien ik vele uren op mijn laptop bezig ben met gezondheids en andere studies kreeg ik last van stijfheid na het lange zitten, oftewel ik was te sedentair. Een desktop bike om documentaires al fietsend te bekijken leek dus DE oplossing.

Enigszins in paniek na een tafel vol onderdelen na het uitpakken begon ik dapper en bleek het na afloop een simpele klus.

Sindsdien heb ik al meerdere malen fietsend een documentaire bekeken en probeer ik de tijdsduur van het fietsen op te bouwen.

Ik vind dit geweldige uitvindingen, net als een tafel die in hoogte verstelbaar is en ben van mening dat elk kantoor ze aan zou moeten schaffen, want hoe beter iemand in zn vel zit, zijn/haar gezondheid is, hoe efficienter men presteert. (Geplaatst op 04-04-2016)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: BC-2980 Desk top bike